Laurette intr-o forma de invidiat!

Sexy,tonica si frumoasa Laurette a fost mereu o aparitie ravasitoare.Ceea ce nu stiu multi este ca vedeta munceste foarte mult pentru corpul de invidiat.
De la un regim de viata sanatos  la antrenamente intensive cu Vision Body, Laurette se îngrijește zilnic de silueta ei, sportul și mișcarea devenind pentru ea un obicei. Un obicei la fel de sănătos ca alimentele pe care le consumă.

"Chiar daca mare parte din timp il dedic fetitei mele pentru mine conditia fizica,alimentatia corecta si sportul sunt foarte importante. Nu imi este usor,mai ales ca cea mica mai pofteste uneori la diverse dulciuri si alimente care nu sunt tocmai de dieta, insa ma abtin cat pot.Ce este drept am descoperit si o noua metoda de antrenament mult mai eficient si mult mai rapid.
De trei ori pe saptamana merg la Fit4You si ma antrenez cu noua technologie de stimulare musculara wirless. Imi place pentru ca da rezultate rapide si in 20 de minute lucrez cat as lucra doua ore in sala de fitness.Cat despre dieta evit cat de mult pot sa mananc dupa ora 7 seara,bauturile carbogazoase,dulciurile si fainoasele.Meniul meu zilnic este compus din sucuri naturale,peste,nuci si caju,fructe si legume proaspete si cel putin 2 litri de apa si ceai neandulcit
", a declarat Laurette.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod