Laura Țoc a lansat piesa “O Scrisoare Alba”!

Laura Țoc, o tanara artista de 20 ani din Bacau, a lansat alaturi de echipa Dynamic Records primul ei single, “O Scrisoare Alba”. Link-ul piesei: http://youtu.be/xVBkW3AE9fg.


“Piesa, O scrisoare alba, a fost compusa alaturi de DJ Reck in studioul Dynamic Records. In piesa este vorba despre o poveste de dragoste intre un el si o ea, ei candva sau iubit dar acum relatia lor e din ce in ce mai rece, ea incearca sa ii scrie niste scrisori lui, iar scrisorile cand ajung la el sunt albe si de aici rezulta ca sentimentele lor sau pierdut.

Inregistrarile la aceasta piesa au decurs intr-un mod foarte placut iar colaborarea cu Dyamic Records m-a facut sa fiu mai increzatoare si sa imi doresc mult mai multe de la mine pe plan muzical. Sper sa va placa piesa si mesajul ei sa ajunga acolo unde trebuie.” a declarat Laura Țoc.


Laura Țoc a inceput sa cante la 11 ani. Inainte de aceasta varsta, a cochetat cu dansul si gimnastica pana cand a descoperit tainele muzicii care au fascinat-o, iar astazi muzica e tot ce conteaza pentru ea. A absolvit Scoala Populara de Arte din Bacau, sectiunea canto-muzica usoara.
A castigat numeroase trofee la diverse concursuri dar si un trofeu la Premiile Muzicale Romanian Top Hits din 2013. In prezent este studenta la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, din cadrul Universitatii Bucuresti.


Povestea ei a inceput inca din primii ani de scoala… era un ghemotoc de fetita, cu o rochita rosie cu buline iar piesa pe care a cantat-o era despre mama. Dupa acea serbare, profesoara de muzica, doamna Marinela Potîrniche, a ajutat-o sa inteleaga cu adevarat muzica, si a inceput orele de canto.
Profesoara a fost persoana care a crezut mereu in ea si a stiut sa o motiveze, astfel incat fiecare ora de canto reprezenta o treapta in cariera ei.

Experienta in muzica a dobandit-o prin participarea la concursuri si festivaluri si se poate mandri cu cateva premii obtinute la aceste concursuri. Chiar daca la unele dintre ele nu a fost castigatoare, acestea au reprezentat o lectie pentru ea si nu au descurajat-o, ci din contra acestea au ambitionat-o.  Traieste cu intensitate maxima fiecare moment atunci cand incepe sa cante.
Prima piesa reprezinta pragul dintre ea si public iar feedback-ul ii da putere sa isi termine programul. Ea crede ca emotia este elementul de baza, care face legatura dintre un artist si public. Se vede cantand toata viata, si spera ca acest lucru sa se indeplineasca.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod