LAURA TEODORU, MESAJ SURPRIZĂ DE ZIUA EI, ÎN DIRECT, DIN PARTEA COLEGILOR DE LA DIGI24

Laura Teodoru, prezentatoarea ştirilor sportive de la Digi24 şi Digi Sport 3, şi-a sărbătorit ziua de naştere la muncă. A fost însă una dintre cele mai frumoase sărbători pentru că Laura a avut parte de o zi plină de surprize din partea colegilor.

„Am știut că cea mai frumoasa zi de naștere va fi alături de colegii mei la Digi24 şi Digi Sport. De fapt spun fără sa exagerez, ei sunt doua mea casă, familia din Bucureşti care îmi lipsea. Am primit cele mai frumoase şi sincere urări de la oameni valoroşi, oameni pe care îi respect şi care au un loc special în inima mea. Am râs mult, am primit multe flori, iar ziua a culminat cu un mesaj de la mulţi ani, primit pe cînd eram în direct de la colegii mei din regia de emisie.

Am fost tare surprinsă să văd cum pe ecranul din spatele meu apare un mesaj. Îi iubesc şi mă simt cea mai norocoasă şi răsfățată”, spune Laura.



Vedeta Digi24 şi-a încheiat ziua  în compania celui mai iubit om, alături de fiica ei, Sophie. „Seara, acasă, Sophie mi-a oferit un breloc de chei  si mi-a spus să îl folosesc zi de zi şi, când ma uit la el, să mă gândesc la ea. Mi-au dat lacrimile”, spune emoţionată Laura Teodoru.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod