Laura Cosoi a facut nunta pe muzica lui Vitas

“Opera 2”, piesa lui Vitas “Vocea de diamant” care va canta pe 7 aprilie, la Sala Palatului, este traditie la nuntile din familia Laurei Cosoi!

Vitas, “vocea de diamant”, care va canta pe 7 aprilie, la Sala Palatului, la invitatia Vreau Bilet, este nelipsit de la nuntile din familia Laurei Cosoi prin muzica lui.

Si eu, si cei din familia mea iubim muzica lui Vitas! Suntem fanii lui de ani de zile si mi s-a parut normal ca intr-un moment unic, la nunta mea, toata lumea sa se bucure de vocea acestui cantaret remarcabil. Asa ca, imediat dupa valsul miresei, am dansat cu tatal meu, iar apoi cu socrul meu pe muzica din Opera 2 a lui Vitas.

A fost un moment foarte emotionant! Pana la urma, toata lumea a dansat cu toata lumea pe aceasta melodie!”, a dezvaluit Laura Cosoi.

Mai mult, actrita care astazi, de la ora 20.00, isi lanseaza show-ul de cooking ”Vertical Taste” pe canalul sau de youtube, a marturist ca si sora ei, Alina, a dansat pe muzica din ”Opera 2” la nunta sa. ”A devenit o traditie de familie sa dansam pe muzica lui Vitas la nuntile noastre! Sper ca si cei mici sa o duca mai departe!”, glumeste Laura Cosoi.

Spectacolul pe care Vitas il va sustine pe scena Salii Palatului pe 7 aprilie si la care actrita a marturisit ca si-a luat deja bilet, ”History of My Love. 15 Years with You”, face parte dintr-un amplu turneu international, cu care “Vocea de diamante” va merge in sali de spectacole de pe 3 continente. Cele mai reprezentative hituri ale cantaretului si cele care i-au adus popularitatea in intreaga lume vor putea fi ascultate si in show-ul de la Bucuresti.

Biletele pot fi achizitionate de pe Vreau Biliet,  http://vreaubilet.ro/component/k2/item/1962-vitas-%E2%80%93-vocea-de-diamant si de la casa de bilete a Salii Palatului.

Videoclipul piesei Opera 2 a lui Vitas poate fi urmarit aici: https://www.youtube.com/watch?v=tITWIcNeTjw

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod