Laura Bretan video

Laura Bretan a pierdut marele premiu al competiţiei America's Got Talent

Competiţia "America's Got Talent" s-a încheiat, însă Laura Bretan nu a reuşit să intre în top 5 finalişti, spre dezamăgirea fanilor ei.

În urma voturilor telespectatorilor, în gala finală transmisă de NBC joi dimineaţa, Laura nu a reuşit să căştige mai multe voturi, astfel că preferaţii americanilor au fost: Sal Valentinetti, Jon Dorenbos, Grace VanderWaal, Brian Justin Crum şi The Clairvoyants.

"Ma bucur că am ajuns până aici. Le mulţumesc celor care m-au votat" a scris Laura pe reţelele de socializare.

Marele câştigător al ediţiei cu numărul 11 de la America's Got Talent este Grace VanderWaal, o fetiţă de doar 12 ani, care cântă la ukulele şi îşi compune singură melodiile.

În finala "America's Got Talent", Laura Bretan a interpretat aria "O Mio Babbino Caro”" pe care, de altfel, a cântat-o şi la audiţiile "Românii au Talent".

Interpretarea ei a fost una excelentă şi juraţii au rămas impresionaţi de calităţile sale vocale.

A cântat într-o rochie lungă pe care erau proiectate stele, iar atmosfera creată pe scenă a fost una de basm.

La doar 14 ani, Laura Bretan se dovedeşte un copil uimitor, cu un talent care subjugă instantaneu milioane de oameni. Vocea ei şi modul în care o foloseşte pentru a cânta arii dificile, în care excelează doar artişti renumiţi, cu ani de carieră, au impus-o la nivel mondial, iar micuţa româncă a devenit rapid un fenomen.
Laura a avut o evoluție fantastică în finala emisiunii "Românii au talent", câștigând triumfal premiul de 120.000 de euro, după ce pe 31 mai a uimit juriul şi publicul show-ului "America's Got Talent". Acum a uluit din nou America cu vocea ei unică.

15 Septembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod