Lansarea iPhone 11: Cele mai amuzante reacții după ce Apple a lansat noile telefoane

Apple a lansat marţi seară noile modele de telefoane iPhone 11, iPhone 11 Pro şi iPhone 11 Pro Max. Imediat au apărut și primele reacții ironice pe seama acestor modele.

Modelul iPhone 11 a fost primul anunţat, fiind modelul de bază anunţat pentru noua generaţie a telefoanelor Apple. Acesta va fi disponibil în mai multe culori (negru, verde, galben, mov, roşu şi alb), iar preţul de pornire este de 699 de dolari.

Toate noile modele de iPhone au venit cu îmbunătăţiri în ceea ce priveşte camera foto, cum ar fi un nou mod nocturn, efecte noi pentru modul portret şi funcţia "Deep fusion", care va fi disponibilă odată cu lansarea sistemului iOS13.

Aceasta constă în realizarea unei fotografii detaliate, realizată din mai multe cadre.

Pentru modelele 11 Pro şi 11 Pro Max a fost lansat un nou editor video, integrat în aplicaţia camerei foto.

Data de lansare pentru cele trei modele este 20 septembrie, urmând să ajungă în România în ultima săptămână a lunii septembrie sau în prima săptămână din octombrie.

Ca în fiecare an, lansarea din acest an a noilor modele iPhone a fost însoțită de o suită de reacții ironice. Pe lângă tradiționalele glume pe seama prețului mare al telefoanelor, anul acesta cele mai multe meme-uri au vizat design-ul celor trei camere foto, care au aprins imaginația internauților.


Iată cele mai amuzante reacții provocate de lansarea noilor telefoane iPhone!

 

Foto: Bored Panda

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod