Lancom a lansat Magnifique

Facebook Twitter Comenteaza
Lancom a lansat Magnifique

Marti seara, 21 iulie 2008, a avut loc lansarea celui mai nou produs marca Lancome, numit Magnifique.

Unele culori sunt menite sa iti patrunda pana in suflet si sa devina legendare: rosu este una dintre aceste culori. Un rosu intens, rubiniu care emana incandescenta, subjugand vibratiile intr-o celebrare a pasiunii insasi; si acest rosu este cel care imbraca noul parfum pentru femei Lancome: Magnifique. Proclamand cu ardoare cel mai pasional gen de feminitate, Lancome creeaza un parfum nou care reinventeaza arta Haute Parfumery.

Inspirandu-se din traditia sa, fiind in acelasi timp inradacinat in cultura contemporana, Lancome se departeaza de traditional si reinterpreteaza codurile cu un parfum care este in acelasi timp rafinat si indraznet.
Semanand cu o bijuterie, sticla de cristal rosu aprins a parfumului Magnifique pare sa rasune de explozii de energie ritmica in timp ce mirosul sau dezvaluie note care sunt pe cat de sofisticate pe atat de contemporane. Magnifique este un parfum rar, unic, creat din imaginea muzei sale, din imaginea fiecarei femei care celebreaza si savureaza fiecare moment al vietii ei.   

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod