Lady Speed Stick şi Mennen Speed Stick, armele tale secrete care te “Scapă din orice situaţie, FĂRĂ TRANSPIRAŢIE!”

Pentru ca momentele speciale, care ne fac să transpirăm de emoţie sau stânjeneală, să nu ne ia prin surprindere niciodată, au fost create Lady Speed Stick şi Mennen Speed Stick, deodorantele din portofoliul Colgate-Palmolive care te “Scapă din orice situaţie, FĂRĂ TRANSPIRAŢIE!”.
Pentru ca momentele speciale, care ne fac să transpirăm de emoţie sau stânjeneală, să nu ne ia prin surprindere niciodată, au fost create Lady Speed Stick şi Mennen Speed Stick, deodorantele din portofoliul Colgate-Palmolive care te “Scapă din orice situaţie, FĂRĂ TRANSPIRAŢIE!”.

Cu scopul de a sublinia cât mai bine acest mesaj, cele două branduri se bucură de o lansare originală ce pune în valoare beneficiul principal al utilizării Lady Speed Stick şi Mennen Speed Stick – protecţie eficientă şi de durată, pentru ca tu să fii pe fază în orice moment.

Transpiraţia este o problemă pe care trebuie să o rezolvăm cu toţii, zi de zi. Din nefericire, momentele în care aceasta apare nu sunt întotdeauna previzibile.
Deşi pe parcursul verii, spre exemplu, ştim că trebuie să fim atenţi la acest aspect, în cele mai multe cazuri, nu putem anticipa o situaţie stânjenitoare, care poate duce la apariţia acelor pete de transpiraţie pe haine. Din acest motiv, este important să fim mereu siguri de protecţia oferită de deodorantele noastre.

“Noua campanie de imagine Lady Speed Stick şi Mennen Speed Stick vorbeşte deschis, prin intermediul unei serii de spoturi amuzante şi autentice, despre acele situaţii în care fiecare dintre noi se poate afla la un moment dat. Important este ca personajele noastre îşi păstreze calmul, cel puţin la exterior, pentru că deodorantul lor nu lasă transpiraţia să îi dea de gol, şi să găsească cea mai bună soluţie de a ieşi din situaţie.”, au declarat reprezentanţii Colgate-Palmolive România.


Despre campania “Scapă din orice situaţie, FĂRĂ TRANSPIRAŢIE!” puteţi afla mai multe accesând website-urile de brand  ladyspeedstick.ro şi mennenspeedstick.ro, precum şi paginile de Facebook dedicate celor două branduri  - Lady Speed Stick  România şi Mennen Speed Stick România. Aici veţi găsi informaţii despre produse, dar şi concursuri cu premii atractive.

Până pe 11 august, Lady Speed Stick şi Mennen Speed Stick vă invită la cumpărături “smart”.  Astfel, orice produs Lady Speed Stick sau Mennen Speed Stick achiziţionat pe durata campaniei vă poate ajuta să câştigaţi marele premiu – un automobil smart. Mai multe detalii puteţi afla de pe paginile de Facebook Lady Speed Stick România şi Mennen Speed Stick România sau de la consultanţii implicaţi în campanie, aflaţi în magazinele partenere.
Pe lângă informaţii despre promoţie, aceştia vă vor oferi şansa de a câştiga multe premii. Fiecare reţea de magazine (Carrefour, Real, Cora, Auchan, Kaufland) beneficiază de o serie de premii personalizate, ce sunt oferite instant tuturor celor care cumpără două produse participante în campanie, din gamele Lady Speed Stick şi Mennen Speed Stick.


Protecţie eficientă în orice situaţie, FĂRĂ TRANSPIRAŢIE!

Pentru femei, Lady Speed Stick pune la dispoziţie un portofoliu extins de produse sub formă de deodorant antiperspirant solid, gel şi spray, produse ce reprezintă răspunsul la provocările vieţii moderne. Lady Speed ​​Stick oferă o senzație superioară de prospeţime, dar şi o protecţie de lungă durată împotriva mirosului neplăcut şi a transpirației pentru a fi mereu pregătită de orice fel de provocare.


Gama Mennen Speed Stick, pentru bărbaţi, oferă aceeaşi protecție completă împotriva transpiraţiei şi mirosului neplăcut prin produsele sale sub formă de deodorant antiperspirant solid, gel sau spray, în funcţie de preferinţele fiecărui consumator. Mennen Speed Stick te va menține protejat şi proaspăt pe parcursul întregii zile, pentru ca tu să te ridici la nivelul situaţiei, atunci când trebuie să acţionezi şi să impresionezi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod