Lady Gaga, tinta glumelor rautacioase in liceu

de Georgiana Dorobanțu, 7 Aprilie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Lady Gaga, tinta glumelor rautacioase in liceu

"In liceu, colegii imi spuneau ca sunt grasa si radeau de felul in care arat", a declarat Lady Gaga, care a pozat de curand intr-un pictorial sexy, informeaza dailymail.co.uk.

Desi nu pare genul care sta prost cu increderea in sine, stilul sau excentric ascunde de fapt altceva. Cantareata a declarat ca s-a hotarat sa pozeze in ipostaze foarte sexy pentru a le demonstra colegilor care radeau de ea ca este frumoasa.

"Aveam un nas foarte mare, parul negru si foarte cret si eram supraponderala. Din cauza asta radeau tot timpul de mine", a spus vedeta.

Desi comentariile rautacioase au suparat-o fara indoiala pe Gaga, aceasta declara ca munca si muzica au ajutat-o sa treaca peste astfel de probleme.

Chiar si acum, cantareata in varsta de 24 de ani spune ca prietenii o mai necajesc in legatura cu schimbarile majore de look pe care le face inainte de a urca pe scena. "Prietenii mei spun ca sunt moarta, pana cand urc pe scena!"
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod