Lady Gaga se mărită la vară

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 Martie 2013
Cântăreaţa se va căsători cu iubitul ei în vara acestui an, a declarat DJ-ul Lady Starlight, o bună prietenă a artistei americane.

Lady Gaga şi Taylor Kinney, un actor devenit cunoscut graţie rolului din serialul de televiziune "Vampire Diaries", au o relaţie care a început în septembrie 2011, după ce artista l-a invitat pe actor să apară în videoclipul piesei sale "You And I", informează tabloidul britanic The Sun, citat de Mediafax.

Potrivit prietenilor acestora, relaţia dintre Lady Gaga şi Taylor Kinney a devenit una destul de serioasă, iar cei doi artişti intenţionează să se căsătorească, în momentul în care agendele lor de lucru vor deveni ceva mai puţin aglomerate.

Acest lucru s-ar putea produce în luna iulie.

Lady Gaga şi Taylor Kinney locuiesc deja împreună într-o vilă din Chicago, unde cântăreaţa îşi petrece convalescenţa după operaţia la şold, iar actorul filmează pentru un nou serial TV."Mi-a spus că el este alesul ei şi poţi să îţi dai seama de asta imediat ce îi vezi împreună. Sunt făcuţi unul pentru celălalt. La început am crezut că el arăta mult prea bine pentru a fi un tip de treabă, dar acum cred că e un bărbat minunat.

Din câte am auzit, şi nu cred că voi dezvălui un secret, se pare că ei sunt pregătiţi pentru a se căsători în acest an", a declarat DJ-ul Lady Starlight, o bună prietenă a cântăreţei Lady Gaga.

"Există o perioadă în vara acestui an când în programul lui de filmări va exista o pauză, iar angajamentele ei concertistice şi de înregistrări vor fi minimale. Aşteptaţi-vă la un anunţ oficial cât de curând.
Ea petrece mult timp la Chicago, pentru că Taylor trebuie să filmeze acolo"
, a adăugat Lady Starlight.

Lady Gaga a fost operată la sfârşitul lunii februarie din cauza unei fisuri apărute în cartilagiul de la şoldul drept, o afecţiune care a determinat-o pe artista americană să îşi anuleze toate concertele rămase din turneul ei mondial, "Born This Way Ball", început în urmă cu doi ani.

Cântăreaţa Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august anul trecut, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor - în special vestimentare.

În mai puţin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câştigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri.


Foto: AFP/Mediafax, Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod