Lady Gaga s-a logodit

Cântăreaţa și-a anunțat luni, pe Instagram, logodna cu actorul și manechinul Taylor Kinney, pe care l-a cunoscut în urmă cu câțiva ani, la filmările pentru unul dintre videoclipurile sale, scrie AFP, citată de Agerpres.

Lady Gaga, în vârstă de 28 de ani, cunoscută pentru aparițiile sale excentrice și pentru videoclipurile sale, a mai dezvăluit că a primit de la iubitul său un inel cu o inimă aplicată, de Valentine's Day.

"Mi-a dat inima lui de Valentine's Day și am spus DA", a scris cântăreața pe contul său Instagram, urmărit de peste 5,5, milioane de fani.



Lady Gaga, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor - în special vestimentare, notează Mediafax.



Artista, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru spectacolele ei adeseori controversate.

La gala MTV VMA 2010, artista americană a purtat o rochie croită din bucăţi de carne crudă, în semn de protest faţă de politica "don't-ask-don't-tell" ("nu întreba, nu spune") din armata americană. Această lege, care impunea militarilor să îşi ascundă homosexualitatea, a fost abrogată în 2011.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod