Lady Gaga, părăsită de iubit

Cântăreaţa a fost părăsită de iubitul ei, care nu a reuşit să se adapteze programului deosebit de încărcat al artistei americane, potrivit unei surse din anturajul acesteia.
Lady Gaga şi actorul Taylor Kinney au avut o relaţie care a început în 2011.

"Taylor i-a reproşat că ea s-a căsătorit cu cariera ei şi că el nu poate să aibă o relaţie cu megastarul Gaga, cu toate obsesiile ei şi cu toate celelalte alter-ego ale ei", a dezvăluit o sursă pentru tabloidul britanic The Sun, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

"El o iubeşte când este echilibrată şi rece, dar în ultima vreme abia s-au mai întâlnit. Gaga nu se opreşte niciodată din lucru - compune cântece sub duş şi visează noile ei ţinute în timp ce doarme. Are o întreagă echipă de securitate şi mai mulţi asistenţi care stau cu ea tot timpul. O dată pe lună ea îşi acordă o noapte doar pentru ea însăşi iar ei pot fi un cuplu", a adăugat aceeaşi sursă.

Artista americană, în vârstă de 27 de ani, a avut parte de multe ghinioane în acest an - a fost operată la şold în februarie, prietenii ei din copilărie au abandonat-o, iar câinele ei de companie, Alice, a murit săptămâna trecută.

În timp ce Lady Gaga s-a dedicat muncii după despărţirea de iubitul ei, Taylor Kinney a fost fotografiat alături de Brittany Curran, colega sa din distribuţia serialului TV "Chicago Fire", la un meci de baseball.

"Poate se vor împăca de Ziua Recunoştinţei. Gaga speră să se întâlnească cu Taylor atunci când programele lor aglomerate le-o vor permite, pentru a discuta despre relaţia lor. Taylor i-a spus că ei au nevoie să trăiască despărţiţi pentru o vreme şi se pare că asta va duce la o despărţire permanentă. El a ieşit deja în oraş cu alte fete, în Chicago, şi nu a mai văzut-o pe Gaga de câteva săptămâni", a dezvăluit aceeaşi sursă.

Lady Gaga, al cărei nume real este Stefani Germanotta, este renumită pentru performanţele ei televizate, care sunt spectaculoase şi adeseori controversate. La gala MTV VMA 2010, artista americană a purtat o rochie croită din bucăţi de carne crudă, în semn de protest faţă de politica "don't-ask-don't-tell" ("nu întreba, nu spune") din armata americană. Această lege, care impunea militarilor să îşi ascundă homosexualitatea, a fost abrogată în 2011, notează Mediafax.

Cântăreaţa, care a concertat la Bucureşti în august 2012, a devenit celebră graţie unor piese precum "Bad Romance" şi "Poker Face", dar şi cu ajutorul unui marketing agresiv şi al provocărilor - în special vestimentare.


Foto: AFP/Mediafax
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • elena pe 5 Nov 2013, 14:03
    ?

    A avut așa ceva? Mă mir!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod