Lady Gaga la Bucureşti: cererea ei specială

Lady Gaga a avut o cerinţă specială pentru organizatorii concertului pe care cântăreaţa americană îl va susţine la Bucureşti. Show-ul din Bucureşti este primul concert al artistei organizat în aer liber din cadrul turneului său european, susţin organizatorii, Emagic.

Lady Gaga a avut o cerinţă specială pentru organizatorii concertului pe care îl va susţine la Bucureşti. Show-ul din Bucureşti este primul concert al artistei organizat în aer liber din cadrul turneului său european, susţin organizatorii, Emagic.

Lady Gaga a cerut organizatorilor concertului de la Bucureşti să îi pună la dispoziţie televiziune prin satelit la care să fie conectat televizorul ce va fi amplasat în cabina sa din culise, pentru minutele de relaxare de dinaintea evenimentului care va avea loc joi, în Piaţa Constituţiei.

Lady Gaga îşi aduce în turneu şi televizorul personal, ce va fi montat chiar în cabina sa şi va fi conectat la o reţea de televiziune prin satelit care să-i permită să fie la curent, chiar şi în ziua concertului, cu toate mondenităţile.
Mai mult decât atât, managementul divei a insistat să existe o conexiune la o reţea de internet de mare viteză, pentru ca artista să fie în permanentă legătură cu fanii săi prin intermediul reţelelor de socializare, relatează agenția Mediafax.

Oaspete de seamă în culise va fi şi Fozzi, căţelul artistei, care, la rândul său, va avea parte de un tratament special. Lady Gaga şi Fozzi se vor bucura de câteva momente de relaxare în "vanity room" - şedinţe de masaj şi tratamente de înfrumuseţare -, întreaga atmosferă din culise fiind completată cu mai multe buchete de flori albe, fără miros, solicitate în mod expres de cântăreaţă.

În ceea ce priveşte meniul său, este cunoscut faptul că Lady Gaga este adepta unei diete foarte sănătoase, nutriţionistul personal având grijă ca artista să nu depăşească un număr limitat de calorii. Meniul său este alcătuit în mare măsură din salate, peşte şi grătar, bucătarul ei pregătind totul numai din ingrediente organice.
De asemenea, Lady Gaga a cerut să aibă la dispoziţie în cabina sa, dar şi la scenă, o gamă variată de băuturi energizante, shake-uri proteice cu multe vitamine, pentru a rămâne în formă pe toată durata concertului.

Show-ul lui Lady Gaga se anunţă a fi unul cu adevărat grandios, începând de la scena impresionantă - una dintre cele mai mari din lume -, continuând cu detaliile de producţie şi terminând cu culisele, unde va fi amenajată una dintre cele mai mari garderobe folosite vreodată de un artist într-un turneu mondial.

Accesul publicului se va face începând cu ora 17.00, pe cele două intrări amenajate pe Bulevardul Libertăţii.

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
13 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod