Lady Gaga la Bucureşti: 55 de tiruri cu echipamente şi backstage de 50 de cabine

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 August 2012
Lucrările pentru pregătirea show-ului pe care Lady Gaga îl va susţine la Bucureşti, pe 16 august, vor debuta peste câteva zile, în Piaţa Constituţiei, 55 de tiruri cu echipamente şi recuzită urmând să ajungă în România pentru construirea unei scene impresionante şi a unui backstage de 50 de cabine.

Lucrările pentru pregătirea show-ului pe care Lady Gaga îl va susţine la Bucureşti, pe 16 august, vor debuta peste câteva zile, în Piaţa Constituţiei, 55 de tiruri cu echipamente şi recuzită urmând să ajungă în România pentru construirea unei scene impresionante şi a unui backstage de 50 de cabine.

Potrivit organizatorilor, Emagic, echipa de producţie se pregăteşte pentru o construcţie colosală din toate punctele de vedere. Dacă show-ul artistei se va desfăşura pe una dintre cele mai impresionante scene din istoria muzicii, nici partea de backstage nu va fi mai prejos, urmând să fie amenajată, special pentru artistă şi membrii staff-ului său, o zonă care include peste 50 de cabine.

Acesta este cel mai mare backstage amenajat în ultimii ani pentru un artist care a concertat la Bucureşti, potrivit Emagic.

55 de tiruri cu echipament şi recuzită urmează să ajungă în România chiar zilele acestea. Peste 220 oameni din echipa artistei sunt aşteptaţi să sosească la Bucureşti pentru a pune la punct, în cele mai mici detalii, show-ul din cadrul turneului "The Born This Way Ball".

În culise vor fi amplasate, pe lângă cele aproximativ 50 cabine, săli şi birouri, cea mai mare suprafaţă fiind alocată garderobei: un cort de aproximativ 200 de metri pătraţi va găzdui toate costumele şi accesoriile divei pentru show-ul de la Bucureşti.


Pe lângă garderoba ce va fi păzită 24 de ore din 24 de trei agenţi de pază (artista cerând în mod expres ca aceştia să fie nefumători), în culise vor mai amenajate: o bucătărie specială pentru bucătarul personal care o va însoţi pe Lady Gaga, o sală de mese, un studio de repetiţii, o cabină pentru machiaj şi coafura, precum şi un "vanity room", unde artista va putea fi răsfăţată cu masaj şi tratamente de relaxare înainte şi după concert.

În total, backstage-ul va ocupa o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi.

Biletele rămase disponibile pentru concert pot fi achiziţionate în continuare online, de pe www.MyTicket.ro, dar şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, Librăria "Mihai Eminescu" şi Sala Palatului, la preţuri începând de la 70 de lei la 345 de lei.

Pentru accesul la concert nu vor exista restricţii de vârstă, Lady Gaga invitându-şi fanii de toate vârstele, de la cei mai mici până la cei mai mari, să îmbrace costume dintre cele mai extravagante, oferindu-le astfel şansa unui loc în "selectul" Monster Pit (detalii pe www.ladygaga.com).

Show-ul face parte din turneul "The Born This Way Ball".
În timpul acestui turneu, Lady Gaga a fost întâmpinată şi cu proteste. Astfel, concertul ei din Coreea de Sud a fost un eveniment dedicat exclusiv adulţilor, iar în Filipine Lady Gaga a fost ţinta protestatarilor creştini, care o acuzau de blasfemie, relatează agenția Mediafax.

Foto: AFP / Mediafax Foto

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod