Lady Gaga, cea mai bogată vedetă. A câştigat 80 de milioane de dolari în ultimul an!

Cântăreaţa americană Lady Gaga ocupă prima poziţie într-un top al celor mai bogate vedete în vârstă de până la 30 de ani alcătuit de revista Forbes.

În ciuda faptului că a suportat o operaţie la şold, din cauza căreia a fost nevoită să îşi anuleze o parte a turneului ei mondial, Lady Gaga, în vârstă de 27 de ani, a obţinut venituri de 80 de milioane de dolari în ultimele 12 luni.

Cântăreţul canadian Justin Bieber ocupă locul al doilea, cu venituri de 58 de milioane de dolari.

Cântăreaţa americană de muzică pop-country Taylor Swift se află pe locul al treilea, cu venituri de 55 de milioane de dolari. Artista americană a obţinut cu 2 milioane de dolari mai puţin faţă de anul trecut, când a ocupat prima poziţie în acest top.

DJ-ul, compozitorul şi producătorul muzical Calvin Harris, care a susţinut peste 150 de concerte în perioada iunie 2012 - iunie 2013, câştigând 46 milioane de dolari, se află pe locul al patrulea în acest top.

Locul al cincilea a revenit cântăreţei Rihanna, care a obţinut venituri de 43 milioane de dolari.

Topul 10 al celor mai bogate vedete în vârstă de până la 30 de ani este completat de cântăreaţa americană Katy Perry (39 milioane dolari), cântăreaţa britanică Adele (35 milioane dolari), actriţa Jennifer Lawrence (26 milioane dolari), actriţa Kristen Stewart (22 milioane dolari) şi actorul Taylor Lautner (22 milioane dolari).

Pentru a alcătui acest top, editorii revistei Forbes au ţinut cont de vânzările de albume şi de încasările obţinute din concerte, rolurile din cinematografie şi publicitate.

Editorii de la Forbes au obţinut o serie de informaţii şi din discuţiile purtate cu agenţii vedetelor şi cu alte persoane din showbiz.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod