Lady Gaga are superstitii legate de sex

de Nicoleta Tarantus, 13 August 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Lady Gaga are superstitii legate de sex
Cantareata in varsta de 24 de ani, care de curand a declarat ca sexul la intamplare ii afecteaza in mod negativ abilitatea de a crea, recunoaste ca prefera sa pastreze intimitatea fizica doar cu partenerul pe care ajunge sa il iubeasca, potrivit Showbizspy.com.

"Am superstitii ciudate legate de sex", spune Gaga. "Daca nu faci asta cu cineva care sa tina cu adevarat la tine sau care te iubeste cu adevarat, energia ta personala poate fi afectata foarte mult. Cred ca daca esti usuratica si te culci cu oricine, oamenii iti pot 'fura' anumite chestii care iti apartin. Cred ca este important sa faci dragoste mereu, nu doar sex", mai declara Lady Gaga.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • efremova pe 14 Aug 2010, 12:14
    sexul tot sex e, insa...

    nu m-as fi asteptat ca gandeste asa... "oamenii iti pot 'fura' anumite chestii care iti apartin" - e absolut adevarat fiindca "energia ta personala poate fi afectata foarte mult" daca nu are loc un schimb sincer de energii, ceea ce poate avea loc doar in actul spiritual care poate deveni sexul daca este iubire.

    0
    0

  • thegoodgirl pe 13 Aug 2010, 16:59
    Lady Gaga

    Wow nu pot sa cred ca are parerea asta, pare foarte libertina.Si eu am aceeasi parere, ba chiar am patit o situatie care mi-a confirmat ca nu e ok sa ai aventuri. Am avut o aventura cu un tip acum 5 ani 1 night stand (singura din viata mea), si zilele trecute a aparut in cercul meu de prieteni, ah da si se mai si declara gay :)) m-a pufnit rasul dar nu e rasul meu credeti-ma.

    0
    0

  • Ana-Maria pe 13 Aug 2010, 15:10
    Lady Gaga are superstitii legate de sex

    Sunt de acord. Foarte tare, imi place cum gandeste! Bv, Gaga!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod