Lady Gaga: "Am fumat canabis ca să mă simt ca la 17 ani"

Cântăreața a afirmat în emisiunea "Alan Carr: Chatty Man" de pe postul britanic Chanel 4 că a fost dependentă de droguri în trecut pentru că acestea au ajutat-o să uite că este celebră şi să se simtă din nou ca în adolescenţă.

"M-am îndrăgostit (de fumatul de canabis, n.r.) deoarece m-a ajutat să uit complet că sunt celebră (...) trăgeam un fum şi mă simţeam din nou ca la 17 ani, încălţată cu cizmele mele albe, căutând de lucru în Lower East Side, şi pentru că există o parte creativă şi eliberatoare în această privinţă", a declarat Lady Gaga, miercuri, în timpul interviului cu Alan Carr, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Pe de altă parte, Lady Gaga a afirmat recent că a făcut promisiunea să renunţe la consumul de droguri şi la stilul de viaţă libertin deoarece nu vrea să moară de tânără, asemenea cântăreţei Amy Winehouse.

Lady Gaga, în vârstă de 27 de ani, a făcut această afirmaţie în contextul în care Amy Winehouse, Kurt Cobain, Jimi Hendrix şi Jim Morrison au decedat la aceeaşi vârstă, în urma consumului de droguri şi alcool, notează agenția citată.

"Vreau să le arăt oamenilor că voi depăşi vârsta de 27 de ani şi că voi rezista mai mult", a spus Lady Gaga.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod