Lady Gaga a recunoscut ca se drogheaza "ocazional" cu cocaina

de Georgiana Dorobanțu, 3 August 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Lady Gaga a recunoscut ca se drogheaza
Lady Gaga le-a recomandat fanilor sai sa nu-i urmeze exemplul, dupa ce a declarat ca inca mai obisnuieste sa se drogheze ocazional cu cocaina, potrivit femalefirst.co.uk.

Cantareata a declarat cu ceva vreme inainte ca s-a luptat cu dependenta de droguri pe vremea cand locuia in New York si incerca sa isi faca un nume in lumea muzicala.

Aceasta a declarat pentru revista Rolling Stone "Cateodata ma ingrozesc numai cand imi amintesc... cand ma gandesc ca stateam intinsa pe jos in apartament, cu muscaturi de insecte pe piele si miros de cocaina in toata casa, fara vointa de a face altceva in afara de muzica si cu singurul gand de a ajunge celebra".

Dar intr-un nou interviu acordat revistei Vanity Fair, Lady Gaga a dezvaluit ca nu este tocmai "vindecata" de dependenta de droguri.

Aceasta a declarat ca este "terifiata de heroina", dar ca de cele mai multe ori consuma cocaina.


"Nu o sa mint; este ocazional. Iar cand spun ocazional, ma refer la cateva ori pe an", a spus Lady Gaga.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ada pe 4 Sep 2010, 13:46
    sa nu se drogheze

    gaga nu te droga ! pricepi u nu te droga!oh doamne de parcaaf citi comu asta!daca moare?de maine ma droghez si eu! glumeam baaa sper sa nu se mai droghez nu e sanatos

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod