Lady Gaga a angajat oameni care să o apere de fantome

de Georgiana Dorobanțu, 6 Octombrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Lady Gaga a angajat oameni care să o apere de fantome
Lady Gaga plăteşte mii de dolari unor persoane care susţin că au capacităţi paranormale, pentru a verifica dacă există spirite negative în hotelurile în care ea se va caza, potrivit femalefirst.co.uk.
 
Se pare că excentrica artistă este foarte speriată de posibila prezenţă a unor spirite negative în jurul sau şi a angajat persoane cu abilităţi deosebite pentru a investiga dacă în hotelurile în care va fi cazată există fantome.
 
Cântăreaţa în vârstă de 24 de ani, care a declarat că este reîncarnarea mătuşii sale decedate, a cheltuit alte câteva zeci de mii de dolari pe echipamente care măsoară câmpul electromagnetic şi variaţiile energetice.  
 
"Crede în activităţile paranormale şi nu îşi asumă niciun risc când se află în turnee. Este important pentru ea să fie în siguranţă, departe de spiritele negative", a declarat un apropiat al vedetei.
 
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alex pe 7 Oct 2010, 13:56
    Fantome Inregistrate

    - VIDEO: Creatura ciudata inregistrata in timpul unui interviu TV Live – America de Sud (8 august 2010)...FILM: Paranormal Activity (Subtitrare Romana)... Video: Fantoma filmata in China: http://cristiannegureanu.blogspot.com/2010/09/printesa-norvegiei-poate-vorbi-cu.html

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod