Lady Gaga a ajuns în București

Cântăreaţa americană s-a cazat la Athénée Palace Hilton din Capitală, fiind întâmpinată de zeci de fani în faţa hotelului, unde s-a oprit câteva minute pentru a acorda autografe.

Cântăreaţa americană s-a cazat la Athénée Palace Hilton din Capitală, fiind întâmpinată de zeci de fani în faţa hotelului, unde s-a oprit câteva minute pentru a acorda autografe.

Lady Gaga a coborât, în jurul orei 14.30, dintr-un autocar care era parcat de mai multe ore în faţa hotelului bucureştean unde s-a cazat artista, care va susţine joi seară un concert în Piaţa Constituţiei. Ea purta ochelari de soare mari, negri, iar părul îl avea vopsit roşcat, informează Mediafax.

Cântăreaţa a venit cu autocarul de la Sofia, unde a concertat marţi seară, în deschiderea turneului ei "The Born This Way Ball" în Europa.

Fanii de la Bucureşti au întâmpinat-o cu strigăte de bucurie şi lacrimi, iar cântăreaţa a acordat câteva autografe înainte să intre în hotel.

Show-ul lui Lady Gaga se anunţă a fi unul cu adevărat grandios, începând de la scena impresionantă - una dintre cele mai mari din lume -, continuând cu detaliile de producţie şi terminând cu culisele, unde va fi amenajată una dintre cele mai mari garderobe folosite vreodată de un artist într-un turneu mondial, notează Mediafax.

Oaspete de seamă în culise va fi şi Fozzi, căţelul artistei, care, la rândul său, va avea parte de un tratament special.

Lady Gaga şi Fozzi se vor bucura de câteva momente de relaxare în "vanity room" - şedinţe de masaj şi tratamente de înfrumuseţare -, întreaga atmosferă din culise fiind completată cu mai multe buchete de flori albe, fără miros, solicitate în mod expres de cântăreaţă.

În ceea ce priveşte meniul său, este cunoscut faptul că Lady Gaga este adepta unei diete foarte sănătoase, nutriţionistul personal având grijă ca artista să nu depăşească un număr limitat de calorii. Meniul său este alcătuit în mare măsură din salate, peşte şi grătar, bucătarul ei pregătind totul numai din ingrediente organice.
De asemenea, Lady Gaga a cerut să aibă la dispoziţie în cabina sa, dar şi la scenă, o gamă variată de băuturi energizante, shake-uri proteice cu multe vitamine, pentru a rămâne în formă pe toată durata concertului.

Accesul publicului la concertul de joi se va face începând cu ora 17.00, pe cele două intrări amenajate pe Bulevardul Libertăţii, dinspre Parcul Izvor şi cea dinspre Bulevardul Regina Maria.

Cea care va deschide concertul divei americane este Lady Starlight, care va urca pe scenă în jurul orei 18.30, iar The Darkness va concerta o oră mai târziu.

Lady Gaga îşi va începe show-ul cu puţin înainte de lăsarea întunericului, promiţându-le fanilor un spectacol cu adevărat grandios: întreaga scenă este construită sub forma unui castel gotic, cu foarte multe turnuri, fiind împânzită cu capcane medievale.

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod