La Romantica, Maia Morgenstern a vorbit despre adevaratele valori

Facebook Twitter Comenteaza
La Romantica, Maia Morgenstern a vorbit despre adevaratele valori

Sambata, 27 septembrie, in platoul "9409 Romantica", Ema Pendiuc a avut-o alaturi pe actrita Maia Morgenstern. Artista a sustinut demersul echipei Romantica de a-i promova pe  cei mai valorosi romani.

Invitat a fost Eduard Popa, un brasovean de 37 de ani care a construit primul avion ultrausor romanesc. In urma cu cativa ani, a refuzat o oferta de job de la NASA, preferand sa ramana in Romania si sa-si puna in practica propriile idei. In prezent lucreaza la proiectarea primului elicopter 100% romanesc.
Maia Morgestern a fost impresionata de abnegatia si daruirea de a-si urma visul din copilarie: acela de a construi propriile avioane. L-a comparat cu Don Quijote si a declarat ca exemplul lui ne face sa "ne molipsim de incrancenare, de speranta, de taria de a ne urma un vis, oricare ar fi acela". Maia Morgenstern a dezvaluit si faptul ca sacrificiile nu sunt percepute ca piedici atunci cand ceea ce faci iti place si cand iti doresti sa fii bun in domeniul pe care ti-l alegi.

De asemena, actrita a marturisit ca este foarte greu sa pastrezi echilibrul intre familie si profesie, atunci cand te daruiesti pasiunii in care crezi.
Intrebata cum isi impaca rolurile de pe scena cu cele din familie, a declarat: "(Rolurile)Sunt de cele mai multe ori in conflict... cei din familie se plang uneori, dar n-am incotro, asta am ales sa fac... pe de alta parte, invat foarte multe de la cei dragi...". Maia a declarat ca si sotul sau este un om ocupat, fiind medic de meserie, petrece mult timp la spital; uneori il intelege, alteori si-ar dori sa stea mai mult acasa, dar accepta faptul ca asemenea ei, s-a dedicat unei cauze nobile in care crede cu adevarat.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod