La "Pimp My Ride UK" un VW Golf devine...tricou de fotbalist!

Facebook Twitter Comenteaza
Joi, 10 aprilie, de la 22:00, imposibilul devine mai mult decat posibil la "Pimp My Ride UK". Westwood, gazda show-ului de la MTV, va duce "la tunat" o alta masina, de data aceasta un Volkswagen Golf, facut bucati.

Baietii de la Garaj, in frunte cu Jamie, se vor ocupa de el si il vor transforma intr-un ... tricou de fotbalist. Si asta pentru ca Asif, proprietarul masinutei, este un fan inrait al sportului rege.

Surpriza cea mare este o inregistrare cu Thierry Henry, in care celebrul fotbalist il saluta pe Asif si ii trimite cadou un tricou de-al lui cu tot cu autograf! Asif este fericitul posesor al acestei "piese de muzeu".
El a jucat fotbal, iar acum este antrenor.

Datorita acestei pasiuni, baietii de la "Pimp My Ride UK" ii "croiesc" masina ca pe un tricou. Mai mult, masinuta "fotbalista" ii poarta si numele pe spate cu tot cu numar, ca un adevarat star al fotbalului. Piele rosie la interior, LCD in portbagaj si placa de scris, pentru ca Asif sa isi poata planifica miscarile in teren sau plasme in tetierele scaunelor pentru ca el sa isi poata juca jocurile preferate devin lucruri absolut normale si necesare.

Piesele de rezistenta vin abia la final. Baietii ii monteaza un CD Player, care este un fel de "3x1": poate functiona si ca DVD Player, MP3 Player si chiar GPS.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod