La o luna de la operatia pe coloana, DJ Wanda a urcat pe podium alaturi de o tanara in scaun cu rotile

DJ Wanda s-a implicat in editia din acest an a evenimentului Atipic Beauty urcand pe podium și defiland alaturi de o tanara invalida, aflata in scaun cu rotile, amandoua purtand tinute vestimentare ale unui brand romanesc.
Cunoscuta DJ-ita a acceptat imediat propunerea organizatorilor de a fi parte a acestei manifestari, in special pentru ca, la randul ei, a fost la un pas de paralizie in urma cu o luna. Atunci, din pricina unei duble hernii, a fost operata pe coloana, in prezent aflandu-se inca in perioada de recuperare.

DJ Wanda și Cristina Sasebeș au urcat pe podium purtand tinute vestimentare Studio Cabal ducand mai departe mesajul evenimentului, acela ca frumusetea se afla in fiecare dintre noi, nu in aparente, iar dizabilitatea nu este un motiv sa nu traiești frumos și demn.

Amfitrionul evenimentului, Andreea Marin, a reamintit cazul special al lui DJ Wanda, mentionand ca in seara respectiva se implinește exact o luna de cand vedeta a fost supusa unei complicate operatii pe coloana.

“Am acceptat cu toata deschiderea propunerea organizatorilor și asta pentru ca, mai mult ca oricand, am invatat ca fiecare are dreptul la o viata frumoasa.
A trecut o luna de cand am inteles cu adevarat ca nimic nu este mai important deca sanatatea. Ca orice altceva e butaforie și ca Azi nu inseamna Maine. Ii multumesc lui Dumnezeu, medicului care m-a operat și celor care m-au sustinut in aceasta perioada. Cristina, cea alaturi de care am urcat pe podium, este o invingatoare, un model de putere și de demnitate pe care multi dintre noi ar trebui sa il ia de exemplu”, declara DJ Wanda.

Vedeta lucreaza, la randul ei, in prezent, la o colectie vestimentara cu totul inedita pe care o va lansa in curand.

Evenimentul Atipic Beauty a adus impreuna pe aceeași scena doua lumi ce pareau a nu se intrepatrunde, redefinind frumusetea si normalitatea.
12 tinere imobilizate in scaun cu rotile au defilat alaturi de 12 persoane publice, purtand tinute realizate special pentru aceasta ocazie de 12 designeri romani.

Editia din acest an a beneficiat de un parteneriat important, cu lantul de clinici medicale Acibadem Hospitals Group.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod