La MTV News, de 1 aprilie, vin "pacalitii"!

Facebook Twitter Comenteaza
La MTV News, de 1 aprilie, vin

MTV a pregatit pentru 1 aprilie cele mai amuzante farse facute vreodate vedetelor. Primul pe lista "pacalitilor" este Smiley, pe care MTV News il prezinta marti, 1 aprilie, de la ora 16.00 si 21.30, cu pantalonii in vine, aratandu-si boxerii, in incercarea de a dovedi ca nu poarta chiloti tanga rosii, asa cum il pacalisera cei din echipa MTV ca se aude prin presa, iar Andreea Antonescu incearca sa dovedeasca ca nu are silicoane, lasand echipa MTV sa o "verifice".

Urmatoarea "victima" a fost Lili Sandu, care a cazut prada farsei, in momentul in care a crezut ca celebrul producator Wyclef o vrea in noul lui clip. "E funny. Am crezut, pentru ca nu mi s-a parut o chestie atat de iesita din comun. Daca mi-ati fi spus ca sunt prin topul Billboard, atunci n-as fi crezut.", a declarat frumoasa Lili Sandu dupa ce a aflat ca a fost pacaleala de 1 aprilie.

Farsele au continuat cu Florin Chilian, care era pe cale sa-si trimita avocatii la o firma de termopane dupa ce echipa MTV l-a pacalit ca acestia se folosesc de imaginea lui, afisand un banner cu el, in marime naturala, aratand cu degetul spre magazin. "Buna pacaleala. Oricum, nu m-as fi suparat.", a declarat artistul la momentul adevarului.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod