La MTV, în weekend toată lumea a petrecut pe barba lui Moga!

Weekend-ul trecut, MTV Romȃnia a pregătit tuturor telespectatorilor şi, în special, fanilor lui Marius Moga un program special. Ziua de 21 iunie i-a fost dedicată lui Marius Moga, unul dintre cei mai prolifici şi apreciaţi artişti romȃni, dar şi membru al juriului “Vocea Romȃniei”, care continuă în toamnă cu al patrulea sezon.

Marius Moga, compozitorul român care a cucerit o lume întreagă cu creaţiile sale, a fost subiectul zilei la MTV. Echipa MTV a căutat în arhive şi a redifuzat imagini inedite, de la începuturile şi de pe parcursul carierei lui Moga. Fanii artistului au putut revedea cum arăta Marius în primul său videoclip şi au aflat cu cine a împărţit Moga scena la primul lui concert, ALBA FEST 2014. În plus, Marius Moga a dezvăluit şi motivul pentru care lansează primul single după 14 ani în care şi-a adjudecat titulatura de mega-producător român: “Până acum am scris numai pentru alții.

Primul meu single este pentru mine o evoluție”, i-a povestit Marius Moga VJ-iței MTV, Oana Tache.

Pe 21 iunie, de dimineaţă pȃnă seara, artistul momentului a fost prezentat într-un maraton de programe special pregătite cu această ocazie. Marius a fost pus chiar într-o ipostază nouă  și a avut ocazia de a prezenta cele mai tari videoclipuri ale sale din postura de VJ MTV.

“Sunt foarte fericit că trăiesc experiența asta și că în sfârșit, am ajuns să prezint un top la MTV.
Asta îmi demonstrează că în toți acești ani de muncă nu am adunat doar premii ci și prieteni mulți și buni”
, a declarat VJ MOGA.



Ziua Moga la MTV s-a încheiat cu programul special - MTV LIVE @ ALBA FEST, primul concert oficial al lui Marius Moga, eveniment care i-a reunit pe aceeași scena pe Smiley, Andra, Alex Velea, CRBL, Guess Who, Ştefan Bănică, Dan Bittman, Paula Seling, Adda, Amna, Liviu Teodorescu, Shift, Ruby, Cătălin Măruţă, Cabral și VJ Oana Tache.

Pe lȃngă aventura sa muzicală, Marius Moga continuă şi în această toamnă căutarea celei mai uimitoare voci din Romȃnia alături de PRO TV.

Pentru a patra oară, artistul va face parte din juriul “Vocea României”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod