La MTV Days, vedetele s-au intrecut in declaratii uimitoare

Facebook Twitter Comenteaza
La MTV Days, vedetele s-au intrecut in declaratii uimitoare

MTV Days, evenimentul realizat de MTV in perioada 1-4 mai la "Ultima Playa" din Mamaia, a adunat diversi artisti ai momentului ce au facut declaratii care mai de care mai interesante.

Andreea Balan a povestit ca, de acum incolo, il va include in toate spectacolele ei pe Petrisor, partenerul ei de la "Dansez pentru tine"; Corina a marturisit ca este insarcinata; Calin de la Voltaj a declarat ca anul acesta vor scoate un nou album; Marius Moga a promis ca pe viitor va mai lansa cateva trupe de fete, care vor sustine doar show-uri live; trupa Zdob si Zdub a povestit despre concertele sustinute in Germania, iar Diana, fosta componenta a trupei Laguna, a anuntat ca pregateste un nou single care va fi difuzat in exclusivitate la MTV.

Toate interviurile date de artistii prezenti la MTV Days vor fi difuzate saptamana viitoare la MTV News, de luni pana vineri, de la ora 16:00 si 21:30.

Pe scena MTV Days au mai urcat, pe 1 mai, Parazitii, Crush si Alexandra Ungureanu, Suie Paparude, Voltaj, care vor sarbatori anul acesta 10 ani de cariera, motiv pentru care vor lansa si un nou album.

Marea surpriza de 1 mai a venit insa din partea cantaretei Corina, care a declarat in exclusivitate pentru MTV News ca este insarcinata: "Da, este adevarat ca sunt insarcinata.
Cu siguranta pustiul sau pustoaica mea, pentru ca inca nu stiu ce va fi, va avea parte de o educatie intr-un stil foarte liber si va ajunge la fel de cool ca mama lui", a declarat nonconformista Corina, care a adoptat pentru acest eveniment un nou stil vestimentar, cel al super-eroilor.

Cu toate ca ploaia si-a facut aparitia la inceputul celei de-a doua zi de MTV Days, publicul s-a strans si in a doua seara in numar mare in asteptarea artistilor. Dupa ce DJ Vania a incins atmosfera cu platanele sale, si-au facut aparitia fetele de la Wassabi, Diana, care a reusit sa faca publicul sa vibreze, Activ, proaspat intorsi din SUA, Zdob si Zdub si trupa Zero, care au venit direct de la emisiunea "Happy Hour".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod