La doar noua ani, Cosmin are deja o masina...in dar de la Blue Air

Facebook Twitter Comenteaza
Campania "Coboara din avionul Blue Air direct intr-un Logan nou-nout" a intalnit, la cea de-a sasea editie, un castigator "atipic". Noul proprietar al Loganului oferit de Blue Air clientilor sai este un baietel de doar noua ani.

Cosmin Sorin Codica, din Ramnicu Sarat (judetul Buzau), locuieste in Spania, alaturi de parintii sai. S-a hotarat, dupa trei ani in care nu mai fusese in Romania, sa isi petreaca vacanta de vara aici, alaturi de bunica sa.

La doar cateva zile de la sosirea in tara, Corina, sora lui Cosmin, a primit telefonul ce anunta faptul ca, la doar noua ani, baietelul are deja masina.
Cosmin a sunat imediat in Spania, anuntand vestea cea mare: "Mama, am un Logan!". Lenuta a crezut initial ca e vorba de o masinuta de jucarie, cadou de "bun venit" din partea rudelor din tara. Ea a aflat, in cele din urma, ca e vorba tot de un cadou, insa de unul mai substantial: un Logan nou-nout, din partea Blue Air. Lenuta a declarat, amuzata: "Am doi copii "cu noroc". Sora lui Cosmin a castigat, tot cand avea cam noua anisori, o masina de spalat si o aeroterma la o promotie TV".

Parintii micului castigator al acestei editii nu au masina in Spania, deci noul Logan le va fi de mare folos.
Desigur, ei nu uita ca este, de fapt, masina lui Cosmin si promit sa il duca intr-o excursie, cat de curand. Desi doar ca pasager, baietelul e foarte mandru de prima lui masina si abia asteapta sa le povesteasca despre aceasta surpriza si colegilor de la scoala.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod