La Baneasa Shopping City, extra reduceri de sezon

27 Ianuarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
La Baneasa Shopping City, extra reduceri de sezon

Baneasa Shopping City ofera Electric Night Shopping Party, o petrecere speciala pentru cumparaturi, cu reduceri substantiale. Astfel, vineri, 29 ianuarie, va avea loc a sasea editie a Night Shopping Party, cand centrul comercial va fi deschis pana la ora 02,00 dimineata cu extra reduceri. Petrecerea, precum si ofertele speciale vor continua in zilele de sambata si duminica, pana la ora 22.00.
 
„Succesul inregistrat de editia de la finalul anului trecut ne-a determinat sa celebram in acelasi stil si sezonul de reduceri.
Night Shopping Party este un concept creat si implementat pe piata din Romania de catre Baneasa Shopping City. De fiecare data, oamenii au beneficiat de evenimente speciale si promotii substantiale in sute de magazine din centrul comercial, dar si de posibilitatea de a face cumparaturi pana dupa miezul noptii.”, a declarat Loredana Croicia, Sales & Marketing Director Baneasa Developments.
 
Oamenii se vor bucura un timp mai indelungat de promotiile speciale, premiile si surprizele oferite de Baneasa Shopping City, Feeria si Carrefour Baneasa.
Startul la distractie va fi dat la ora 18:00, iar oamenii vor putea face cumparaturi, intr-o atmosfera “electrica”, si se vor destinde cu cocktail-uri gratuite si muzica. Dj Cristi Stanciu (Radio 21) si Marian Soci (Radio 21) vor asigura buna dispozitie a cumparatorilor in timpul petrecerii.

Surprizele nu vor inceta sa apara la Electric Night Shopping Party: de la ora 18:00 si pana la ora 2 dimineata o multime de premii instant, cadouri si vouchere de cumparaturi se ofera celor care vor fi in centrul comercial in acest interval orar.
In plus, poti castiga shopping gratuit, respectiv contravaloarea cumparaturilor efectuate in seara de 29 ianuarie. (In limita a 1500 lei)
 
Magazinele din Baneasa Shopping City si Feeria au discounturi speciale de pana la 70% la produsele din colectia toamna/iarna, dar si din noile colectii ale celor mai cunoscute branduri. Magazinele din cadrul centrului comercial vor avea promotii speciale in perioada 29-31 ianuarie, de la imbracaminte, accesorii, lenjerie si incaltaminte, la decoratiuni interioare, echipamente si imbracaminte sportiva.
De asemenea, vor fi reduceri si la produsele cosmetice si parfumuri, precum si la bijuterii.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod