La Baneasa Shopping City, dragostea este pe primul loc!

5 Februarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
La Baneasa Shopping City, dragostea este pe primul loc!

Luna februarie ne reaminteste de fiecare data ca iubirea este pe primul plan si ca nu are nevoie de o zi speciala, doar pentru ea, ci trebuie traita zi de zi. Baneasa Shopping City celebreaza iubirea incepand cu acest weekend pana la mijlocul lunii martie.

Cei indragostiti sunt asteptati sa profite de super reducerile de sezon si sa urmareasca parada cuplurilor de poveste: Mickey & Minnie, Peter Pan & Tinckle bell, Alladin & Jasmine, Ariel si printul Eric, Frumoasa & Bestia pe ritmuri de fanfara.

Pentru a simti din plin efervescenta iubirii, vizitatorii Baneasa Shopping City vor putea castiga sute de premii instant, vouchere de cumparaturi, invitatii la spectacolul "Lacul lebedelor pe gheata" si invitatii la patinoar.
Toti cei care fac cumparaturi in valoare de minim 200 lei pot participa la Tombola Iubirii, pana pe 14 martie.

Incepand de luni, 8 februarie, cei care doresc sa renunte la burlacie fie si numai pentru o zi, se vor putea inscrie on-line pe www.baneasashoppingcity.ro la concursul "Casatorie in stil Las Vegas". Ce trebuie sa faca este sa declare ce lucru il/o enerveaza la partener. Participantii la concurs vor fi "casatoriti" de MC Soci in weekend-ul 13-14 februarie, iar cele mai norocoase 10 cupluri vor putea admira Bucurestiul de la inaltime intr-un easy jet.

Baneasa Shopping City ofera clientilor care nu se pot decide in alegerea celui mai potrivit cadou pentru cei dragi o alternativa eleganta: voucherele cadou, in valoare de 50 sau 100 lei, disponibile la Biroul de informatii din cadrul centrului comercial.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod