Kyra Sedgwick, din ce in ce mai "Aproape de adevar" si de un premiu Emmy

Facebook Twitter Comenteaza
Din 4 august la Pro Cinema, un nou sezon al serialului "Aproape de adevar" ii va tine pe telespectatori cu sufletul la gura. Brenda Lee Johnson, politista inversunata interpretata de Kyra Sedgwick, incearca in fiecare luni de la ora 20.00 sa-i trimita dupa gratii pe cei mai periculosi criminali, in cel de-al doilea sezon din "Aproape de adevar".

Pentru fanii serialului, nominalizarea lui Sedgwick la premiul pentru "Cea mai buna actrita intr-un rol principal" nu a fost o surpriza, dupa ce personajul lor preferat a fost la un pas de a castiga premiul Emmy atat in anul 2006, cat si in 2007.


Anul acesta, Sedgwick va trebui sa le invinga pe actritele Glenn Close, Sally Field si Holly Hunter pentru a pleca acasa cu mult ravnitul premiu. Incantata de recenta nominalizare, Kyra mai are un motiv de bucurie. La cei 42 de ani ai sai, Sedgwick este cea mai tanara dintre actritele nominalizate la acest premiu.

"E un mit la Hollywood care spune ca actritele trecute de o anumita varsta nu mai pot avea succes la public. Faptul ca eu sunt cea mai tanara demonstreaza faptul ca ideea asta e total gresita", spune actrita.


"Cred ca ne-am saturat cu totii sa vedem la televizor numai trupuri tinere. Sunt minunate si frumoase, dar personajele lor nu au profunzime tocmai din cauza ca sunt pe Pamant de atat de putin timp". Pana la decernarea premiilor Emmy, care va avea loc pe 21 septembrie, telespectatorii o vor putea urmari pe Kyra Sedgwick la Pro Cinema, intr-un nou sezon al serialului care i-a adus nominalizarea.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod