Kyra Sedgwick - campioana la skandenberg

Facebook Twitter Comenteaza
Kyra Sedgwick - campioana la skandenberg

Kyra Sedgwick, actrita care interpreteaza rolul Brendei Johnson, liderul departamentului de criminalistica din Los Angeles, in serialul "Aproape de adevar", difuzat de Pro Cinema, a dovedit ca este o luptatoare de temut si in viata de zi cu zi. Kyra l-a lasat cu gura cascata pe Kevin Bacon, barbatul cu care este casatorita de doua decenii, cand, la un carnaval, si-a exprimat dorinta de a intra intr-o competitie de skandenberg.

"Ne plimbam prin mijlocul multimii, cascand gura la tot ceea ce se intampla la acel carnaval, cand sotia mea, Kyra, a descoperit un concurs de skandenberg si a decis pe loc ca trebuie sa intre in joc.
Majoritatea concurentilor erau de categorie grea, asa incat ideea mi s-a parut la inceput exagerata", spune vedeta din "Misterele fluviului". "Trebuie sa fac asta acum", i-a replicat Kyra hotarata si fara sa mai stea pe ganduri a intrat in randul concurentilor.

Spre surprinderea lui Kevin, a si castigat concursul, asa incat acesta s-a vazut nevoit sa-i faca la randul sau o surpriza. Cum a ajuns acasa, Kevin Bacon i-a compus sotiei sale un cantec - "Arm Wrestling Woman".
Kevin Bacon formeaza, impreuna cu fratele sau, Michael, trupa Bacon Brothers, care in curand va scoate pe piata un nou album.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod