Kylie primeste sfaturi de la Robbie Williams

Facebook Twitter Comenteaza
In timp ce Kylie se afla in plina campanie de "cucerire" a pietei muzicale din Statele Unite cu noul album, Robbie Williams o sfatuieste pe diva australiana sa-si "tempereze" eforturile. Conform declaratiilor unui apropiat al cantaretei, artistul britanic i-a sugerat lui Kylie "sa pastreze Statele Unite ca pe un loc de refugiu, in care sa evadeze atunci cand simte nevoia de liniste si relaxare."

Se pare ca cei doi au vorbit despre acest lucru in repetate randuri, Robbie povestindu-i de fiecare data cat de placut este sa te plimbi pe strada fara sa te recunoasca cineva.
Se pare insa ca vedeta nu prea tine cont de sfaturile bunului sau prieten, acceptand tot mai multe invitatii in cadrul show-urilor de divertisment din Statele Unite.

Robbie Williams si Kylie se cunosc de cativa ani, cantaretul marturisindu-si de nenumarate ori aprecierea pentru micuta blonda: "Aveam o pasiune pentru ea de cand juca in 'Neighbours', dar ea ca si cantareata imi place mult mai mult!" In 2000, cei doi au inregistrat single-ul "Kids".

Pe 17 mai, Kylie va sustine un concert pe Stadionul Cotroceni din capitala.
Biletele pentru acest eveniment pot fi cumparate din reteaua magazinelor Diverta si de pe site-ul www.myticket.ro, fiind disponibile la preturi de 70, 95, 130,  200 si 400 lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod