Kylie Minogue povesteste despre relatiile ei amoroase

Facebook Twitter Comenteaza
Kylie Minogue povesteste despre relatiile ei amoroase

Supranumita si "Printesa Pop", Kylie Minogue este invitat special la "MTV Superstars Weekend". Interviuri, concerte, declaratii, adevaruri, secrete, de toate acestea vor avea parte fanii superstarurilor Kylie, Madonna, Christina Aguilera, Snoop Dogg si Diddy, in zilele de 12 si 13 aprilie.

MTV reia, pas cu pas, cariera lui Kylie Minogue, la "Essential". Acest show este de fapt o calatorie in care insasi "micuta" australianca este ghidul: ea indruma MTV pe fiecare "strada" a carierei ei, de cand era doar o alta cantareata talentata si pana in prezent, cand este una din divele pop ale lumii. Mai mult, Kylie se destainuie in fata fanilor, povestind si despre viata ei personala, inclusiv despre relatiile trecute cu Jason Donovan si Micheal Hutchence. Tot la "Essential", miniona vorbeste si despre lupta cu cancerul la san, despre ce a simtit cand se lupta cu moartea.

"MTV Superstars Weekend" ii aduce si pe Snoop Dogg si Diddy, care "stau la povesti", fata in fata, la "Diary Of". Cele doua staruri hip hop povestesc intamplari din concerte si isi amintesc cu placere de distractia din culise, inainte si dupa cate un recital.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod