Kylie Minogue, aproape goală într-un nou videoclip - VIDEO

Cântăreaţa australiană a lansat, marţi, un nou videoclip - Flower - pentru a sărbători 25 de ani de carieră. Cunoscută pentru ţinutele sexy şi provocatoare afişate în videoclipuri şi în timpul turneelor, ea a preferat pentru această apariţie un look senzual.

Kylie Minogue nu se sfieşte să-şi arate silueta într-o rochie extrem de transparentă în imagini surprinse peste tot în natură.

Potrivit tabloidului britanic The Sun, citat de agenţia Mediafax, cântecul pare să fie dedicat unui viitor copil. "Copil îndepărtat, floarea mea. Poţi să mă simţi cum respir viaţă spre tine. Ştiu că într-o zi mă vei uimi" , sunt versurile refrenului cântecului.

Single-ul Flower promovează albumul "The Abbey Road Sessions", care marchează cei 25 de ani de prezență scenică ai artistei. Piesa nu este nouă, ea fiind înregistrată pentru materialul "X" din 2008, însă nu a mai ajuns pe varianta finala a CD-ului. Melodia a fost totuşi cântată în turneul din acelaşi an, relatează Mediafax.

Foto: AFP / Mediafax

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod