"Kung Fu: Legenda continua" - un nou serial cu arte martiale

Facebook Twitter Comenteaza


Povestea calugarului shaolin Kwai Chang Caine merge mai departe la Pro Cinema, incepand din 28 august, in fiecare joi si vineri de la ora 20:00, in "Kung Fu: Legenda continua". Un nou serial cu arte martiale si coregrafii de lupta marca David Carradine il readuce in atentia telespectatorilor pe calugarul shaolin, personajul care l-a consacrat pe Carradine in serialul clasic "Kung Fu".

De aceasta data un shaolin al timpurilor moderne, Kwai Chang Caine este nepotul personajului original, care i-a adus lui David Carradine o nominalizare la premiul Emmy si una la Globul de Aur in 1974.
In noul serial de la Pro Cinema, Kwai Chang Caine este un calugar shaolin care isi pierde fiul in urma unui incendiu. Multi ani, Caine colinda lumea, crezand ca Peter, fiul sau, interpretat de Chris Potter, a murit. Intre timp, Peter a crescut si a ajuns politist in Chinatown, unde isi foloseste abilitatile invatate in copilarie si arma din dotare in lupta impotriva criminalilor. Cei doi se reintalnesc si pornesc impreuna o cruciada impotriva infractorilor.

Kwai Chang Caine este mai mult decat un maestru al artelor martiale.
El sfideaza legile fizicii si deschide orice usa inchisa, stinge focul doar cu o miscare a mainii si poate ajunge in locuri in care pare imposibil de ajuns. Serialul "Kung Fu" l-a catapultat pe David Carradine in topul celor mai cunoscuti actori si i-a creat acestuia imaginea de maestru in Kung Fu, desi Carradine nu stia nimic despre artele martiale pana la inceperea filmarilor. In timp, Carradine a devenit un pasionat si practicant infocat al stilurilor de lupta asiatice si al filosofiilor din spatele acestora.
Nu numai ca a produs si a aparut in cateva casete video in care da lectii de Tai Chi si Qi Gong, dar a scris si o carte despre artele martiale, numita "Spirit of the Shaolin".

Actorul de patru ori nominalizat la Globurile de Aur are o filmografie de peste 100 de filme, iar in 1997 a primit si o stea pe celebrul bulevard Hollywood Walk of Fame. David Carradine nu numai ca are rolul principal in serialul difuzat la Pro Cinema din 28 august, dar este si producatorul acestuia. Regizat de Jon Cossar, de doua ori castigator al premiului Emmy pentru serialul "24", "Kung Fu: Legenda continua" este un recital de lupte.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod