Kristin Kreuk n-a avut voie sa se tunda sapte ani

Facebook Twitter Comenteaza
Kristin Kreuk n-a avut voie sa se tunda sapte ani

Dupa sapte ani in care n-a avut voie sa se atinga, la propriu, de nici un fir de par, Kristin Kreuk, vedeta serialului "Smallville" difuzat de Pro Cinema de luni pana joi, incepand cu ora 17.30, a facut in sfarsit pasul cel mare - s-a tuns.

Producatorii serialului "Smallville", in care Kreuk interpreteaza rolul Lanei Lang, i-au sugerat acesteia ca ar fi mai bine daca si-ar pastra podoaba capilara intacta. Drept urmare, timp de sapte ani, din 2001 pana anul acesta, Kreuk a incercat cu greu sa reziste tentatiei de a-si scurta parul.

Insa anul acesta, dupa ce Kreuk a decis sa nu mai colaboreze cu echipa de la "Smallville", a indraznit in sfarsit sa faca si o vizita la coafor.
"A fost un gest prin care mi-am marcat libertatea", spune Kreuk. "Ma simt acum total diferit. Imi place ca ma pot bronza chiar si pe ceafa, iar cand ma spal pe cap sau fac yoga am impresia ca n-am par deloc. Experimentez lumea cu totul altfel", mai spune Kristin Kreuk, care adauga ca, prioritar pentru ea in acest moment, este sa se decida incotro se va indrepta cariera ei, dupa cei sapte ani petrecuti alaturi de echipa de la "Smallville".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod