KOTANYI LANSEAZA CAMPANIA "GRILL PARTY" !

KOTANYI lanseaza campania"Grill Party" pentru a condimenta amintirile verii 2012 cu numeroase premii atractive pentru petreceri la gratar de neuitat.
KOTANYI lanseaza campania"Grill Party" pentru a condimenta amintirile verii 2012 cu numeroase premii atractive pentru petreceri la gratar de neuitat.

Campania "Grill Party" se desfasoara in perioada 1 iunie -31 august 2012 si ofera tuturor celor care trimit pe site-ul www.kotanyi.ro/grillparty doua coduri de pe autocolantele speciale aplicate produselor pentru gratar care participa la campanie, sansa de a castiga zilnic un Set doze grill (Grill Peste, Grill Pui, Gril Barbecue, Grill Cotlet), saptamanal, un set ustensile de gratar cu sort, lunar, o lada frigorifica de voiaj, precum si marele premiu, Gratarul performant Weber si un set doze Grill Kotanyi.

Cele 11 produse KOTANYI pe care trebuie sa le cautati in magazine pentru a participa la campania “Grill Party”  sunt: Amestec Condimente Friptura Pui, Amestec Condimente Friptura Porc, Amestec Comdimente Gratar, Amestec Condimente Peste, Amestec Condimente Curcan, Grill Pui American, Grill Cotlet Argentinian, Grill Barbecue, Grill Peste Mediteranean, Amestec Condimente Friptura Pui cu Miere si Mustar, Amestec Condimente Fripura Pui Usturoi.
 

Produsele KOTANYI care participa la campania "Grill Party" contin amestecuri de condimente dozate de specialistii KOTANYI pentru a satisface cele mai diverse si rafinate gusturi ale iubitorilor de gratar. Cu amestecurile grill de la KOTANYI pot fi preparate atat specialitatile din carne, cat si legume. Savoarea unica a amestecurilor de condimente KOTANYI, cat si faptul ca acestea pot fi folosite inainte, in timpul, cat si dupa prepararea gratarului, pot tranforma pe oricine intr-un maestru al petrecerilor la gratar.


Producatorul de condimente KOTANYI isi extinde permanent in Romania gama de produse premium care dau gust si savoare, atat specialitatilor culinare traditionale romanesti, cat si celor specifice altor bucatarii ale lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod