"Kings on Ice" vin la Prima TV!

Facebook Twitter Comenteaza


Editia din 8 aprilie a emisiunii "Teo Live" are ca invitati trei artisti renumiti in toata lumea. Violonistul Edvin Marton, castigator al premiilor "Vioara de Aur" si Emmy, patinatorul medaliat olimpic Evgheni Plushenko si fosta campioana europeana la patinaj artistic, Surya Bonaly revin in Romania. Pe data de 24 si 25 aprilie acestia vor sustine spectacolul "Kings on Ice 2008", la Sala Polivalenta.

Posesor al unui "Stradivarius" autentic ce valoreaza 4 milioane de euro, Edvin Marton are un contract cu Sony BMG si a compus multe dintre melodiile pe care Plushenko a patinat in competitiile din intreaga lume.
Pe muzica sa, patinatorul a cucerit 12 medalii. Multipla campioana europeana, Surya Bonaly a devenit celebra datorita spectaculoaselor sarituri pe gheata.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Pusa Catra pe 8 Apr 2008, 13:30
    Oare se poate

    In Bucuresti vin spectacole minunate ascult cu invidie comentariile. Daca ""in provincie"" orasele-minicipii din tara,nu se gasesc conditii la standard.... nu pot ajunge spectacolele adevarate ,doar susanele,atunci de ce nu transmit TV-viziunile in drect sau reluare spectacolele bune???? Cred ca nu vor face audienta decat cu peripetiile si spectacolele policticienilor??? Nu va pasa de orasele tarii.Numai fotbalul gaseste conditii de transmitere de oriunde???? Spectacole si programele culturale NU??? Oare de ce nu se poate???Speranta moare ultima si eu....sper!!! Multumiri Bibi.

    0
    0

  • Ockshanna pe 8 Apr 2008, 08:45
    Un specacol de milioane

    Eu am fost anul trecut la kings on ice si mi-a placut foarte mult. Va recomand pt k nu aveti decat de castigat. Este un show unic in Romania si foarte placut.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod