Kings on Ice, 2008

Facebook Twitter Comenteaza
Kings on Ice, 2008

Marti, 8 aprilie, in sala "Monte Carlo" din Rin Grand Hotel a avut loc conferinta de presa care a anuntat unul dintre cele mai importante evenimente din anul acesta. Pe data de 24 si 25 aprilie, la Sala Polivalenta din Bucuresti, vor sustine un spectacol trei artisti de talie internationala: Edvin Marton, Evgeni Plushenko si Surya Bonaly.

Dupa succesul de anul trecut, Edvin Marton si Evgeni Plushenko au hotarat sa faca un cadou publicului, in preajma Sarbatorilor Pascale.
Edvin Marton va incanta audienta cu melodii total necunoscute publicului roman.
In plus, Edvin a ales ca in acest an sa aiba alaturi de el o orchestra de 40 de oameni, formata din muzicieni romani de la Dinu Lipatti.

Alaturi de ei, spectacolul va fi imbogatit de prezenta a doi patinatori din exceptie, Evgeni Plushenko si Surya Bonaly. Mai mult decat atat, in cadrul acestui spectacol vor mai fi prezenti alti 15 patinatori si acrobati din cadrul trupei Cirque du Solei.

Evgeni Plushenko va prezenta, in premiera pentru publicul din Romania, numarul pregatit pentru Campionatele Europene de patinaj artistic din 2009, ocazie cu care isi face revenirea pe patinoar in competitiile uinternationale.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod