Kings of Leon si-a intrerupt un concert din cauza porumbeilor

de Georgiana Dorobanțu, 26 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Kings of Leon si-a intrerupt un concert din cauza porumbeilor
Trupa Kings of Leon a fost nevoita sa intrerupa un concert pe care il sustinea in orasul american St. Louis, din cauza excrementelor de porumbei, potrivit people.com.

"Jared Followill, basistul trupei, a fost 'tinta' porumbeilor de cateva ori in timpul primelor doua melodii", a declarat Andy Meldenson, managerul trupei. "Nu numai ca este dezgustator, dar este si un pericol pentru sanatate. Ei chiar au incercat sa reziste", a adaugat acesta.

Pasarile se aflau chiar deasupra scenei si si-au lansat "atacul aerian" chiar de la prima melodie, care a fost "Closer".
Basistul trupei a fost nimerit chiar pe fata.

"Am fost tinta porumbeilor in fiecare dintre cele trei piese de la inceput", a declarat muzicianul. "Aveam 20 de melodii pe lista acestui concert. Pana la sfarsit, ar fi trebuit sa fiu plin din cap pana in picioare", a adaugat acesta.

Dupa anularea concertului, cei patru muzicieni si-au cerut scuze fanilor prin intermediul managerului lor, spunand ca vor reveni cat de curand pentru a sustine concertul.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod