Kinga Sebestyen, premiată pentru că a slăbit sute de bulgăroaice

Renumita antrenoare de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen, a fost premiată în Bulgaria pentru rezultatele programului Fat Burning, pe care l-a inventat, și cu care a reușit să slăbească în ultimii doi ani sute de femei din țara de la sud de Dunăre.
Kinga a primit astfel diploma de merit pentru eficiența programului său de slăbit pe când se afla la Sofia, după încheierea unui bootcamp în care a făcut Kangoo Jumps timp de o săptămână alături de 200 de participanți. Și în rândul româncelor Kinga a avut mare succes cu programul ei de slăbit. În ultimii doi ani, peste 500 de persoane au făcut sport alături de ea și de antrenorii acreditați și au ținut dietă personalizată.

„Au existat cazuri în care participanții au slăbit chiar și 30 de kilograme. Programul ‚Fat Burning’ implică exerciții cu ghete Kangoo Jumps, îmbinate cu mișcări specifice cu gantere ușoare ce au rolul de a tonifia mușchii brațelor, ai spatelui și ai abdomenului, dar și exerciții la saltea păstrând ghetele Kangoo Jumps în picioare. Programul presupune trei sesiuni de exerciții pe săptămână, îmbinate cu diete personalizate, realizate de nutriționiști, bazate pe produse naturale, cu un consum zilnic de fructe, legume, cereale, carne slabe și suplimente alimentare care sunt recomandate și de specialiștii în nutriție. Rezultatele constau nu doar în arderea caloriilor, ci și în subțierea stratului de grăsime, în eliminarea celulitei și în lucrarea musculaturii”, declară Kinga Sebestyen.

Cel mai tanar participant la programul “Fat Burning” a avut vârsta de 6 ani (limita acceptată pentru copii), iar cel mai în vârstă,65 de ani.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod