Kinga Sebestyen a facut sexy Kangoo Jumps pe ritmuri hard rock si muzica populara

Kinga Sebestyen a dovedit, in cadrul Festivalului International de Kangoo Jumps, de la Sofia, ca se poate face miscare, pe ghetele Kangoo Jumps, si pe ritmuri de muzica mai putin obisnuite.

In mod inedit, celebra antrenoare de fitness a condus o clasa de sport sarind, alaturi de mii de oameni, pe ritmurile unor piese hard rock, interpretate live, pe scena, de un cunoscut artist din Bulgaria.

Purtand un costum de piele, cu taieturi si aplicatii de fermoare, precum si bratari cu tinte la maini, Kinga a oferit o demonstratie de Kangoo Jumps imbinand ritmurile agresive rock cu sarituri si miscari senzuale.

Sesiunea de sport a continuat, in cadrul festivalului cu coregrafii inedite, inclusiv pe ritmuri de muzica populara, participantii purtand chiar costume traditionale.

„Kangoo Jumps este nu doar eficient, ci si distractiv.
Poti face miscare intr-o multitudine de moduri. La Festivalul International de Kangoo Jumps pe care l-am organizat in Sofia, Bulgaria, am demonstrat cat de versatil este acest sport. Am  facut miscare pe muzica hard rock, populara, dance si house. Au venit participanti din intreaga lume, copii si adulti. A fost o adevarata sarbatoare prin care am celebrat miscarea si stilul de viata sanatos”, declara Kinga Sebestyen.

La Festivalul International de Kangoo Jumps, Kinga Sebestyen a oferit diplome de presenteri noii generatii de specialisti.
Ei vor avea posibilitatea sa reprezinte de acum inainte brandul Kangoo Jumps peste tot in lume, vor fi inclusi in lista de presenteri acreditati, iar organizatorii de evenimente si distribuitorii de ghete Kangoo Jumps ii vor putea invita la manifestarile sportive de acest gen pe viitor. Statutul de presenter Kangoo Jumps a fost lansat chiar de Kinga Sebestyen.

„Un presenter este un instructor cu abilitati exceptionale de a conduce sesiuni de Kangoo Jumps si de a interactiona cu publicul si cu Mass Media.
Cei care sunt doar instructori de Kangoo Jumps nu vor putea prezenta programe la evenimente mari fara a avea statutul de presenter”, declara Kinga Sebestyen.

Kinga Sebestyen este trainer coordinator si specialist al Academiei Internationale a Trainerilor de Kangoo Jumps, coordonand programe si oferind diplome de merit.

In plus, este autoarea unuia din cele mai eficiente programe de slabit, Fat Burning, pentru care a fost premiata la nivel international.

Kinga a lansat in anii 2000 fenomenul Kangoo Jumps in Romania, in mai multe tari europene si a ajuns sa lucreze inclusiv cu celebra Kim Kardashian.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod