Kinga Sebestyen a ajutat-o pe Julie Mayaya sa slabeasca 16 kg in sase saptamani

Julie Mayaya, castigatoarea sezonului 2 al show-ului de talente Vocea Romaniei, a reusit sa slabeasca 16 kilograme, in doar sase saptamani, cu ajutorul antrenoarei de fitness Kinga Sebestyen.
Artista a urmat programul de slabit Fat Burning inventat de celebra instructoare de Kangoo Jumps si se declara in prezent deosebit de incantata de rezultate.

Julia a cunoscut-o pe Kinga prin intermediul unor prietene care, la randul lor, au slabit practicand Kangoo Jumps. Solista si-a exprimat dorinta de a scapa de stratul de grasime si de celulita inestetica, iar cel mai eficient antrenament pentru aceste probleme l-a reprezentat Fat Burning.

Prin urmare, supravegheata de Kinga Sebestyen, Julie a urmat sase saptamani de dieta personalizata si sport de cate trei ori pe saptamana cu ghetele Kangoo Jumps.

“Julie a practicat in adolescenta tenis, volei, karate, judo si patinaj, insa in ultimii zece ani, de cand s-a mutat in Bucuresti, a inceput sa manance fast food, neavand-o aproape pe mama ei care ii gatea pana atunci sanatos zi de zi.
De cand a devenit cunoscuta in urma concursului Vocea Romaniei, a inceput sa aiba concerte in mai multe orase din tara. Acest lucru insemna sa fie mai tot timpul pe drumuri, sa cante seara si sa manance de multe ori la miezul noptii. Tot acest stil de viata i-a dat peste cap organismul. A acumulat nu doar kilograme in plus, ci si celulita. Cu Fat Burning am reusit in doar sase saptamani sa dam jos 16 kilograme si sa reducem foarte mult stratul de celulilta. I-am prescris o dieta personalizata ce a presupus sa renunte la prajeli, la fast food, la zahar, paine, cartofi prajiti, sa le inlocuiasca cu fructe si legume, seminte, apa plata cu lamaie, fresh de grapefruit in fiecare dimneata si ananas.
Nu este o dieta stricta, nici nu am vrut sa facem asa ceva. Insa a dat rezultate foarte bune pentru ca a fost combinata cu trei sesiuni de Kangoo Jumps pe saptamana”
, povesteste Kinga Sebestyen.

In prezent, Julie Mayaya arata senzational, insa isi doreste sa mai slabeasca cateva kilograme si sa se mentina astfel pe termen lung. Astfel ca va continua sa practice Kangoo Jumps, la recomandarea antrenoarei de fitness.

Kangoo Jumps aduce o multitudine de beneficii: arde grasimile, tonifiaza toti muschii corpului, stimuleaza sistemul limfatic detoxifiind organismul, intareste sistemul osos.

Kinga Sebestyen a lansat in anii 2000 fenomenul Kangoo Jumps in Romania, in mai multe tari europene si a ajuns sa lucreze inclusiv cu celebra Kim Kardashian.

Din 2010, antrenoarea de fitness Kinga Sebestyen deruleaza campania “Kangoo Jumps pentru Viata” pentru a ajuta copiii bolnavi de cancer si leucemie aflati in grija Asociatiei M.A.M.E.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod