Kim Kardashian vrea să se mărite în secret cu Kanye West

Starleta americană a declarat pentru revista Tatler că vrea să se căsătorească în secret cu iubitul ei.

Kardashian, care este cel mai bine plătită vedetă de televiziune, conform mai multor topuri din Statele Unite, doreşte ca, atunci când va sosi momentul, să se căsătorească în secret cu iubitul ei, Kanye West, ceremonia urmând să se desfăşoare pe o insulă privată, potrivit site-ului contactmusic.com, citta de agenţia Mediafax.

Vedeta de televiziune, care încă nu a încheiat procesul de divorţ de jucătorul de baschet Kris Humphries, cu care a fost căsătorită 72 de zile, a declarat pentru Tatler că următoarea sa nuntă nu va fi nici pe departe comparabilă cu aceea cu Humphries, de anul trecut, când a fost unul dintre cele mai mediatizate evenimente din Statele Unite, ci va fi o ceremonie simplă, alături de familie şi prieteni apropiaţi.

Despre acuzaţiile fostului soţ, potrivit căruia Kim şi-ar fi dorit o nuntă fastuoasă de dragul audienţelor, vedeta a răspuns: "Acest lucru nu îmi stă în fire.

Acum, serios, cine s-ar căsători pentru rating? Mai ales că audienţele mele nu scăzuseră ca să am nevoie de un eveniment ieşit din comun care să le propulseze. Ca să nu mai vorbim despre emoţiile celorlalţi. Cine s-ar juca cu sentimentele altora pentru aşa ceva? Iar, pentru mine, faptul că m-am căsătorit şi relaţia nu a mers a fost un lucru extrem de neplăcut. Riscam să îmi ruinez cariera".

Relaţia dintre Kim Kardashian şi Kanye West durează de aproximativ şase luni, ea mărturisind că viaţa alături de rapper este "perfectă", notează Mediafax.

În luna iunie, presa americană scria că vedeta de televiziune i-ar fi cumpărat lui West, de ziua lui, un automobil Lamborghini care valorează 750.000 de dolari.

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod