Kim Kardashian, vedeta cu cel mai frumos posterior din lume

Starleta americană are cel mai frumos posterior din lume, relevă un sondaj al revistei ZOO. Vezi cine mai e în top.
Starleta americană a fost desemnată vedeta cu cel mai frumos posterior din lume, în urma unui sondaj realizat de revista ZOO, ale cărui rezultate au fost publicate luni.

Cântăreaţa Rihanna ocupă poziţia a doua, iar fotomodelul britanic Geena Mullins s-a clasat pe locul al treilea, anunţă site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

În vârstă de 31 de ani, Kim Kardashian, care şi-a anunţat în octombrie divorţul de jucătorul profesionist de baschet Kris Humphries, după un mariaj care a durat doar 72 de zile. Ea a învins în acest sondaj alte vedete cu forme apetisante, precum Scarlett Johansson şi Pixie Lottx, relatează Mediafax.

În urma voturilor exprimate de peste 2.000 de cititori ai revistei ZOO, în topul 20 al acestui sondaj figurează alte artiste celebre, precum Jessica Biel, Shakira şi Beyonce Knowles.
Deşi a făcut senzaţie în aprilie 2011, când a purtat o rochie mulată creată de Sarah Burton, designerul casei Alexander McQueen, la nunta regală de la Londra dintre prinţul William al Marii Britanii şi Kate Middleton, sora acesteia, Pippa Middleton, s-a clasat abia pe locul al 36-lea în acest sondaj, notează agenţia Mediafax.

Jennifer Lopez şi Kylie Minogue, celebre pentru siluetele şi posterioarele lor, au ocupat poziţia a 22-a, respectiv a 27-a.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod