Kim Kardashian va susţine un recital de pian

Starleta americană va susţine un recital de pian în luna mai, în ciuda faptului că a început abia de curând să studieze partiturile pentru acest instrument muzical, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Vedeta americană, în vârstă de 34 de ani, a început recent să ia cursuri de pian cu apreciata pianistă rusă Oksana Kolesnikova, care are propria şcoală de muzică în Beverly Hills, California, în urma unei recomandări ce i-a fost făcută de bunul ei prieten, producătorul muzical Kenny "Babyface" Edmonds.

Îi voi face o surpriză lui Kanye, învăţând să cânt unul dintre cântecele saleKim Kardashian
În ciuda faptului că a început de foarte puţină vreme să studieze pianul, Kim Kardashian intenţionează să îşi surprindă familia şi prietenii apropiaţi în luna mai, când va susţine un scurt recital cu ocazia serbării anuale organizate la acea şcoală de muzică.

Potrivit unei surse, Kim Kardashian a decis să ia lecţii de pian cu Oksana Kolesnikova, după ce sora ei mai mare, Kourtney Kardashian, i-a oferit un pian drept cadou de Crăciun.

Aceeaşi sursă a dezvăluit pentru TMZ.com că vedeta americană exersează foarte mult în această perioadă şi a luat foarte în serios acest curs de pian.
În copilărie, Kim îl urmărea adeseori pe tatăl ei - Robert Kardashian, în prezent decedat - cântând la pian, relatează agenția Mediafax.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod