Kim Kardashian va avea o fetiţă

de Daniel Dumitrescu, 24 Februarie 2013

Vedeta de televiziune şi rapperul Kanye West vor avea o fetiţă, starleta americană urmând să nască în iulie.

Vedeta de televiziune şi rapperul Kanye West vor avea o fetiţă, starleta americană urmând să nască în iulie.

Potrivit publicației Us Weekly, citată de Mediafax, cuplul este foarte încântat de această veste. "Sunt în al nouălea cer!", a declarat o sursă apropiată cuplului, care a adăugat: "Kanye şi-a dorit întotdeauna o fetiţă", a povestit persoana citată de site-ul accesshollywood.com.

Kim Kardashian, în vârstă de 32 de ani, se află în plin proces de divorţ de jucătorul de baschet Kris Humphries. Nunta acestora, intens mediatizată, a avut loc în august 2011, însă căsătoria a durat numai 72 de zile.
 
Kardashian şi rapperul Kanye West, în vârstă de 35 de ani, formează un cuplu din aprilie 2012.

Starleta a confirmat că este însărcinată în decembrie, în ajunul anului nou, după ce West făcuse public acest lucru în timpul unui concert susţinut cu o zi înainte.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare din 2010 - provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat - ridicându-se la aproximativ 6 milioane de dolari, notează Mediafax.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", cel mai recent album al său, compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011.


Foto: Hepta

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod