Kim Kardashian va avea o fetiţă

Vedeta de televiziune şi rapperul Kanye West vor avea o fetiţă, starleta americană urmând să nască în iulie.

Vedeta de televiziune şi rapperul Kanye West vor avea o fetiţă, starleta americană urmând să nască în iulie.

Potrivit publicației Us Weekly, citată de Mediafax, cuplul este foarte încântat de această veste. "Sunt în al nouălea cer!", a declarat o sursă apropiată cuplului, care a adăugat: "Kanye şi-a dorit întotdeauna o fetiţă", a povestit persoana citată de site-ul accesshollywood.com.

Kim Kardashian, în vârstă de 32 de ani, se află în plin proces de divorţ de jucătorul de baschet Kris Humphries. Nunta acestora, intens mediatizată, a avut loc în august 2011, însă căsătoria a durat numai 72 de zile.
 
Kardashian şi rapperul Kanye West, în vârstă de 35 de ani, formează un cuplu din aprilie 2012.

Starleta a confirmat că este însărcinată în decembrie, în ajunul anului nou, după ce West făcuse public acest lucru în timpul unui concert susţinut cu o zi înainte.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare din 2010 - provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat - ridicându-se la aproximativ 6 milioane de dolari, notează Mediafax.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000. Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", cel mai recent album al său, compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Februarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod