Kim Kardashian și Kanye West și-au luat o nouă casă

Cei doi și-au cumpărat o nouă proprietate aflată chiar lângă domeniul lor din Hidden Hills, în California, anunță site-ul starpulse.com, citat de Agerpres.
Vedeta de televiziune și rapper-ul și-au cumpărat prima proprietate comună în cursul verii trecute, pentru suma de 20 de milioane de dolari. Noua achiziție nu i-a costat pe cei doi "decât" 2,9 milioane de dolari.

Conform E! News, citat de Agerpres, noua proprietatea include 6.000 de metri pătrați de teren, suprafață ce a fost adăugată la cea de 15.000 de metri pătrați a domeniului lor din Hidden Hills.

Nu este deloc neobișnuit ca niște celebrități să opteze pentru cumpărarea unor proprietăți din jurul domeniilor pe care le dețin, strategie care le conferă un plus de intimitate.
Conform TMZ.com, cei doi doresc să-și amenajeze pe această proprietate un studiou muzical complet echipat, pentru ca rapper-ul să nu fie nevoit să lipsească de acasă pentru a-și înregistra albumele. De asemenea, cei doi doresc să-și amenajeze și un cinematograf, un salon de jocuri și un spa.

Între timp Kim Kardashian a provocat noi controverse cu atitudinea sa față de zâmbete. Ea a postat luni o fotografie pe Twitter însoțită de mesajul: "Vedeți, și eu zâmbesc... și chiar râd uneori.
Nu foarte des însă pentru că îți apar riduri"
.


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod