Kim Kardashian şi Kanye West s-au logodit

Kanye West a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Kim Kardashian, luni - ziua în care starleta a împlinit 33 de ani -, în faţa unor prieteni apropiaţi şi membri ai celor două familii, prezenţi pe stadionul de baseball AT&T Park din San Francisco, pe care rapperul l-a închiriat pentru acel eveniment.
Informaţia a fost publicată în premieră de grupul media E! şi a fost preluată apoi pe site-ul revistei People.

Kanye West, în vârstă de 36 de ani, a apărut în aceeaşi seară la gala Hollywood Film Awards din Beverly Hills şi a declarat pe covorul roşu că tocmai s-a întors de la San Francisco, dar nu a spus nimic despre acea cerere în căsătorie.

Rapperul şi starleta show-urilor de tipul reality, a căror relaţie a început în 2012, sunt părinţii unei fetiţe, North, care s-a născut la jumătatea lunii iunie.

Dacă se va ajunge la căsătorie, acesta va fi cel de-al treilea mariaj pentru Kim Kardashian, care a solicitat divorţul de jucătorul de baschet Kris Humphries în 2011, la doar 72 de zile după căsătorie.
Divorţul lor a fost pronunţat în iunie 2013.

Primul ei mariaj, cel cu producătorul muzical Damon Thomas, care a durat patru ani, s-a încheiat printr-un divorţ ce a fost pronuţat în 2004, notează Mediafax.

Kim Kardashian este actriţa de reality show cel mai bine plătită din televiziunea americană, câştigurile ei financiare - provenind din apariţiile la televiziune, lansarea unei linii vestimentare, a unui parfum, a unei linii de bijuterii şi a unei creme de bronzat - ridicându-se la peste 6 milioane de dolari.

Rapperul şi producătorul american Kanye West a devenit cunoscut la începutul anului 2000.
Cel de-al treilea album al său, "Graduation", a fost unul dintre cel mai bine vândute materiale discografice ale anului 2007. 
West este câştigător a 21 de premii Grammy. "Watch the Throne", album compus în colaborare cu Jay-Z, a fost lansat în vara anului 2011. Cel mai recent album al său este "Yeezus", lansat în iunie 2013.


Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 Octombrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod