Kim Kardashian şi Kanye West, nuntă la Paris

Starleta americană a anunţat că se va căsători cu iubitul ei, rapperul Kanye West, în această vară, la Paris.
Invitată, joi seară, la emisiunea de televiziune a lui Jimmy Kimmel, Kim Kardashian a declarat că nunta va avea loc în această vară, la Paris, informează site-ul public.fr, citat de Mediafax.

"Este a doua noastră casă. Ne petrecem atât de mult timp acolo. Noi avem un apartament acolo. Eu nu o să spun locul exact, nici data, dar va fi cu siguranţă la Paris (nunta, n.r)", a spus Kardashian.

De asemenea, starleta americană a precizat că împarte cu Kanye sarcinile pentru pregătirea nunţii. "Kanye este cu adevărat implicat în pregătiri. El spune ce vrea şi ce nu vrea. Asta face ca munca mea să fie mai uşoară. El se va ocupa de muzică, eu mă voi ocupa de aranjarea invitaţilor, ne facem sarcinile mai uşoare unul altuia", a precizat Kardashian.

În plus, vedeta americană a menţionat că va lua numele de familie al soţului ei, după căsătorie.

Kanye West a cerut-o în căsătorie pe iubita sa, Kim Kardashian, pe 21 octombrie 2013 - ziua în care starleta a împlinit 33 de ani -, în faţa unor prieteni apropiaţi şi a membrilor celor două familii, prezenţi pe stadionul de baseball AT&T Park din San Francisco, pe care rapperul l-a închiriat pentru acel eveniment. Cei doi au împreună o fetiţă, North West, notează Mediafax.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod